HEMSTÄDNING

Hemstädning

Räcker inte tiden till för städningen hemma? Är du mitt i karriären men ditt hem ser inte riktigt så fräscht ut som du själv vill? Vill du kunna ägna mer tid åt din familj eller fritidsaktiviteter?

Vi hjälper dig med hemstädningen så du får mer tid över till familjen och kanske till och med kan få en stund över till dig själv.

Vid hemstädning ska så mycket som möjligt undanplockas för att städningen ska underlättas. Eftersom resorna till kunden sker kommunalt tillhandahåller kunden allt städmaterial om inte annat överenskommits. Vi ger dig gärna tips och råd på produkter för en effektiv och miljövänlig städning.

KOSTNADSFÖRSLAG?

Kontakta oss

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Se alla referenser

"Använde Jubea för flyttstädning av vår lägehet. Vi är jättenöjda med det fina resultatet. De var mycket pålitliga och flexibla. Rekommenderas!"

Ulrika

"Ett väldigt bra företag med stort ansvar att man som kund blir nöjd. Vill varmt rekommendera detta företag"

Ann-Sofie

"Jag anlitade Jubea för storstädning av mitt badrum, toppen personal nogranna och punkliga. Badrummet blev jättefint kan med värme rekomendera detta företag. Jag kommer att återkomma"

Inger

Jag har i helgen haft Grovstädning av min lägenhet på 70 kvadrat och den är skinande ren. Allt var smidigt från första kontakt, till hämtning och lämning av min nyckel samt en perfekt genomförd städning. Jag har bara gott att säga om Jubea Allservice!"

Julia
previous arrow
next arrow
Slider

EXPERTER INOM HEMSTÄDNING

Vi värderar våra kunder och därför ställer vi höga krav för vårt arbete och expertis!

Flera års erfarenhet och kompetens

Åtar de flesta uppgifter inom städning och lokalvård

Garanterad kundtillfredsställelse