OM OSS

Om oss

Jubea Städservice – För din skull

Vi på Jubea Städservice erbjuder privatpersoner, företag, organisationer och offentlig verksamhet kompletta kund- och miljöanpassade tjänster. Vi arbetar inom ett brett område av tjänster som kräver både lång erfarenhet och utbildning i botten.

Här är några av de kurser vi genomgått för att utöka vår kompetens:

Servicebranschens Yrkesnämnd
SRY är en partsammansatt nämnd som verkar för kompetensutveckling inom servicebranschen. Kompetensutveckling ger företagen bättre lönsamhet och effektivitet samt bidrar till att medarbetarna utvecklas och kan ta till sig nya arbetsuppgifter. Syftet är att hålla yrkesskickligheten på en hög nivå i ett modernt yrke.

Cramoskolan – en resurs för våra kunder
Cramoskolan har många års erfarenhet av arbete med olika maskintyper och vill med sina kurser dela med sig av sina kunskaper till sina kunder. Deras mål är att utöka kunnandet såväl teoretiskt som praktiskt samt öka säkerheten för att minska skaderisken på människor och maskiner. Cramoskolans kurser är öppna för deras kunder. De arrangerar även företagsanpassade kurser på plats hos kund.

Svea Miljö & Hygien
Ett av målen i grundkursen om livsmedelshygien var att ge deltagarna tillräcklig kunskap i livsmedelssäkerhet och hur man kan eliminera riskerna för matförgiftningar och ohälsa. I kursen ingick också hur man rengör och underhåller golv, väggar och tak samt arbetsytor och redskap.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Se alla referenser

"Använde Jubea för flyttstädning av vår lägehet. Vi är jättenöjda med det fina resultatet. De var mycket pålitliga och flexibla. Rekommenderas!"

Ulrika

"Ett väldigt bra företag med stort ansvar att man som kund blir nöjd. Vill varmt rekommendera detta företag"

Ann-Sofie

"Jag anlitade Jubea för storstädning av mitt badrum, toppen personal nogranna och punkliga. Badrummet blev jättefint kan med värme rekomendera detta företag. Jag kommer att återkomma"

Inger

Jag har i helgen haft Grovstädning av min lägenhet på 70 kvadrat och den är skinande ren. Allt var smidigt från första kontakt, till hämtning och lämning av min nyckel samt en perfekt genomförd städning. Jag har bara gott att säga om Jubea Allservice!"

Julia
previous arrow
next arrow
Slider

EXPERTER INOM BRANSCHEN

Vi värderar våra kunder och därför ställer vi höga krav för vårt arbete och expertis!

Flera års erfarenhet och kompetens

Åtar de flesta uppgifter inom städning och lokalvård

Garanterad kundtillfredsställelse